Wezep

Koops Bedden, Rondweg 72, 8091 XK, Wezep

Koops Bedden is deskundig in kasten op maat. Voor slaapkamer kasten, schuifwanden, draaideurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten en in de regio Wezep-Nunspeet-Het Harde-Zwolle-Hattem-Elburg bent u aan het juiste adres.

Daarnaast hebben wij ook maatwerk wasmachinekasten en boekenkasten in ons assortiment. 

Graag ontvangen wij u bij ons in showroom. Bovendien is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor de scherpste prijs of laat je door ons terugbellen. 

 

Hoe werkt het ?

Je wilt een kast op maat en het ontwerp heb je al in gedachte. Met het realistische tekenprogramma kunnen wij de ruimte waar je die kast wilt hebben en je gewenste kast tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie krijg je een direct beeld van de ruimte en je droomkast. Samen komen we tot een mooi eind resultaat. 

 

Inmeetservice
Om uw kast naadloos aan te laten sluiten in uw kamer, komt onze proffesionele inmeetservice de kast opmeten. Tijdens ons bezoek krijgt u een duidelijk en eerlijk advies over onze producten en de mogelijkheden voor uw situatie. 

Alle kasten meten onze vakkundige mensen exact voor je uit met geavanceerde meetapparatuur. Zo ben je er zeker van dat jouw gewenste kast op maat netjes op maat in elkaar wordt gezet.  


Plaatsing

Onze vakbekwame kastenmonteurs komen de kast bij uw monteren, de medewerkers van Koops Bedden te Wezep begeleiden u van A tot Z bij dit proces.

Voor kasten op maat in de regio Wezep-Hattem-Epe-Elburg en Zwolle bent u bij Koops Bedden aan het juiste adres!

Openingstijden

Maandag: 13.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: gesloten