Bunschoten

Van Dalfsen Woonmarket, Energieweg 5, 3751 LT, Bunschoten

Van Dalfsen woonmarket beschikt over een grote voorraadhal waardoor wij kasten op maat, diverse tapijten, laminaat, P.V.C., kunstgras ect. direct uit voorraad kunnen leveren. Voor u als klant wordt hierdoor niet alleen de levertijd aanzienlijk verminderd, maar ook bij schade kunnen wij snel handelen om deze te herstellen.

Ons team beschikt over jarenlange ervaring en hierdoor kunnen wij uw nieuwe aankopen vakkundig plaatsen/installeren. Van Dalfsen Woonmarket, niet alleen voor verkoop maar heeft ook goede en snelle service hoog in het vaandel staanVan Dalfsen woonmarket beschikt over een grote voorraadhal waardoor wij diverse tapijten, laminaat, P.V.C., kunstgras ect. direct uit voorraad kunnen leveren. Voor u als klant wordt hierdoor niet alleen de levertijd aanzienlijk verminderd, maar ook bij schade kunnen wij snel handelen om deze te herstellen.

Ons team beschikt over jarenlange ervaring en hierdoor kunnen wij uw nieuwe aankopen vakkundig plaatsen/installeren. Van Dalfsen Woonmarket, niet alleen voor verkoop maar heeft ook goede en snelle service hoog in het vaandel staan!

 

- Persoonlijk en deskundig advies
- 3D- ontwerp op maat
- De nieuwste trends
- Ruime ervaring
- Afspraak is afspraak

Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten