Bennekom

Woonstudio Bennekom, Marktplein 7, 6721 JG, Bennekom

Woonstudio Bennekom is gespecialiseerd in vele verschillende en diverse maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers in regio Bennekom-Ede-Wageningen-Renkum-Oosterbeek

Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv meubels voor in de woonkamer, bijkeuken of in een andere ruimte. Aan de hand van een tekening of maatvoering ontwerpen wij in 3D uw kast op maat. 

Graag zien wij u binnenkort in onze showroom. Tevens is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor de scherpste prijs of laat je door ons terugbellen.

 

Hoe werkt het ?
In de realistische 3D-weergave van uw droomkast komen uw wensen stap voor stap tot leven. U krijgt dan een goed beeld van het eindresultaat en kunt tussentijds aanpassingen doen.

Die legplank netwat lager? De kast een klein stukje hoger? Of een andere kleur? Het kan allemaal! Laat u inspireren en combineer stijlen tot het meest ideale meubel!
In de showroom van Woonstudio Bennekom kunt u de inloopkast, slaapkamerkast of draaideurkast op maat zien en geinspireerd raken.

 

Inmeetservice

Om uw kast perfect te laten passen naar gelang de ruimte moet de kast op maat natuurlijk eerst ingemeten worden. Dit doen we bij u thuis en zit bij de prijs ingrepen.
 

Plaatsing

Onze vakmannen plaatsen de kast passend in uw ruimte, de medewerkers van Woonstudio Bennekom begeleiden u bij dit proces.

Voor maatwerkkasten in de regio Bennekom-Ede-Wageningen-Renkum-Oosterbeek bent u bij Woonstudio Bennekom aan het juiste adres!

 

Draaideurkasten

Een draaideurkast van Allure is uniek in zijn soort en altijd opmaat worden gemaakt.

Inloop kasten

Maak een gedeelte van uw kamer vrij voor een grote kast, wij bieden de oplossing: Een inloopkast.

Kastinterieur

De bergruimte achter de schuifdeur wilt u zo effectief mogelijk benutten.

Schuifdeuren klassiek gefreesd

Met gefreesde schuifdeuren van Allure kunt u uw interieur een karakteristieke uitstraling geven.

Schuifdeurkasten

Een Allure schuifdeur ademt stijl en functionaliteit. Uw schuifdeuren worden op maat gemaakt.

Wasmachinekasten

Uw kunt de wasmachinkast uitbreiden met een maatwerk interieur.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00-17.00
Woensdag: 10.00-17.00
Donderdag: 10.00-17.00
Vrijdag: 10.00-17.00
Zaterdag: 10.00-17.00
Zondag: Gesloten